Середа, 24.04.2024, 04:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 20 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради
08:05
Відбулося засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка відбулося спільне засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко), постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( заст. гол. І.Микуляк), постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк) під час якого було розглянуті питання, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 22.09.2017 року.

Присутні обговорили проект рішення «Про утворення квартального комітету №35», який внесений в порядку місцевої ініціативи та був представлений членом ініціативної групи Л.Ляховченко. 

Розглядаючи  питання внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради VІІ скликання ( нова редакція), депутати заслухали роз’яснення з даного питання головного спеціаліста з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради В.Приходька. щодо пропозицій, внесених до запропонованого проекту рішення депутатами міської ради Ю.Майбороди та Н.Коленченко. 

Під час розгляду питання внесення змін до міського бюджету, депутати міської ради, у тому числі, підняли питання: ремонтних робіт, що необхідно провести в житловому будинку №22 по вулиці Михайла Грушевського та виділення фінансування на них; збільшення коштів для виготовлення проектно-кошторисної документації для ремонту тротуару по вул.Чайковського ) від вул. Гагаріна до вул. Дмитрівської); уточнення об’єктів, на яких пропонується виконання робіт з виправлення профілю основ тощо.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися комісією.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська, І.Микуляк, О.Луц, С.Каратєєв, Ю.Сопільняк, С.Філіпова, О.Бойчук, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу
забезпечення діяльності 
міської ради     Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 658 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты