Середа, 24.04.2024, 23:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 15 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради
09:51
Відбулося засідання постійних комісій міської ради
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося спільне засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко), постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Л.Семиніна), постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк) під час якого були розглянуті питання, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 17.11.2017 року.
Члени постійних комісій детально зупинилися на розгляді питань порядку денного, як в частини внесення змін до міського бюджету на 2017 рік, так і в частині затвердження Міських програм на наступні періоди, що запропоновані  структурними підрозділами апарату управління міської ради та її виконавчого комітету. Так, 17 листопада 2017 року вносяться на розгляд міської ради проекти рішень: «Про затвердження Міської програми «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи», « Про затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети "Знам’янські вісті” у м. Знам’янці на 2018 роки», «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2018 рік», прийняття яких є необхідною умовою реалізації повноважень та основних завдань суб’єктів місцевого самоврядування, формування міського бюджету на наступний бюджетний рік, залучення коштів державного та обласного бюджетів для реалізації важливих об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення нашого міста.
Розглядаючи  питання внесення змін до міського бюджету, депутати міської ради, у тому числі, підняли питання: виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт доріг комунальної власності (дорожнє покриття в районі бальнеологічної лікарні – пропозиція В.Мацка, а також  по  вулиці Гагаріна від житлового будинку №9 до вулиці Станційної – пропозиція І.Зіньковської); виділення коштів з міського бюджету на модернізаціювеб-сайту міської ради – пропозиція І.Зіньковської), а також пропозиція начальника управління МА та ЖКГ М.Нікітіна щодо виділення коштів на виготовлення ПКД по капітальному ремонту даху буд. №12/36 по пров. Толстого ( за результатами розгляду електронної петиції, що була підтримана мешканцями міста та розглянута на засіданні виконавчого комітету).
Також, враховуючи звернення депутатів міської ради та беручи до увагу інформацію головного розпорядника бюджетних коштів – управління МА та ЖКГ ( нач. М.Нікітін),  було погоджено виділення коштів на ремонт вимощення житлових будинків №33 по  вул. Дмитрівській та буд.№5 по вул. Чайковського, а також запропоновано передбачити кошти на встановлення чотирьох автобусних зупинок на південній частині міста.
Головою постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніною було піднято питання необхідності отримання інформації від міського відділу поліції щодо стану використання коштів з міського бюджету, що були виділені для встановлення систем відео спостереження по місту протягом 2017 року.
Під час обговорення проекту Міської програми «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи, депутатами С.Філіповою, як ініціатором проекту рішення, Ю.Клюкою та головою міськкому профспілки працівників освіти і науки Т.Мельник були порушені питання, що стосувалися окремих розділів: в частині розширення нормативно-правової бази  запропонованих документів та збільшення преміального фонду; заохочення спортивних досягнень та підтримки обдарованої молоді позашкільних навчальних закладів; оплати відрядних для педагогічних працівників, які здійснюють супровід дітей тощо. 
Начальник управління МА та ЖКГ М.Нікітін під час інформування депутатів щодо внесення змін до існуючої схеми дислокації дорожніх знаків по міста, погодився з  депутатами міської ради щодо необхідності забезпечення постійного моніторингу та контролю за станом доріг комунальної власності, у тому числі, в частині вулично-шляхової 
В процесі роботи комісій депутати отримали відповіді на поставлені запитання, а за підсумками роботи, членами постійних комісій надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися.
У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська, Т.Макарова, С.Каратєєв, Ю.Клюка, П.Цатурян, Ю.Сопільняк, С.Філіпова, О.Бойчук, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів  С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Т.Мельник, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу
забезпечення діяльності 
міської ради     Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 805 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты