Четвер, 28.03.2024, 23:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 12 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
14:49
Відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головування депутата міської  ради М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий), з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення ( гол. В.Мацко), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький), з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк).

Члени комісій спочатку обговорили питання, що стосуються внесення змін до міського бюджету та майна комунальної власності. Під час розгляду питання внесення змін до міського бюджету на 2016 рік було запропоновано, відповідно до листа в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Л.Б. Полєжай, доопрацювати даний проект рішення в частині розподілу нерозподіленого залишку медичної субвенції та спрямування його на капітальні видатки закладу.

Жваве обговорення відбулося під час вивчення проектів рішень, що стосувалися передачі майна комунальної власності. Так, під час розгляду проекту рішення «Про надання народному депутату України Довгому О.С. приміщення за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,18-Р», присутніми депутатами було запропоновано уточнити умови надання приміщення та запропонувати альтернативні приміщення, що можуть бути надані для розташування в ньому постійного робочого місця помічника-консультанта народного депутата.

Під час розгляду питання передачі на баланс територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) м.Знам’янка приміщення по вул. Холодноярській,7, було порушено питання необхідності уточнення проекту рішення інформацією про площу приміщення та орієнтовні розрахунки витрат щодо його ремонту.

Погодилися депутати і з думкою щодо необхідності розгляду на сесії міської ради всіх питань, що запропоновані розпорядженням міського голови.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 
Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 866 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты