П`ятниця, 29.03.2024, 10:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 13 » Відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
12:37
Відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
12
За участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої відбулося засідання постійних комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький) та постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк).

На засіданні відбулося широке обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій тринадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Під час розгляду проекту рішення «Про створення єдиного медичного простору», депутатами міської ради запропоновано фахівцям та відповідальним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради внести зміни до проекту рішення та підготувати доопрацьований варіант до спільного засідання депутатських комісій, беручи до уваги важливість та відповідальність  даного питання. 

Депутатом міської ради  О. Бойчук, під час обговорення, було відмічено про невизначеність на сьогоднішній день стратегії розвитку галузі «Охорона здоров’я» на рівні держави. В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенко» Л.Полєжай надала присутнім  дані щодо необхідного фінансування  міської лікарні. При розрахунках враховувались нормативи ліжкового фонду. Підняли також питання кадрового забезпечення лікарями. 

Міським головою С.Філіпенком було наголошено на необхідності отримання інформації щодо використання медичної субвенції, що надходить з державного бюджету. Також, Сергій Іванович, звернув увагу присутніх на невизначеність питання сплати податку з доходів фізичних осіб підприємствами залізниці у 2017 році, що може суттєво вплинути на дохідну частину міського бюджету та забезпечення належного функціонування і фінансування усіх галузей міста.

Розглядаючи питань регулювання земельних відносин, депутатами міської ради було рекомендовано відділу земельних питань Знам’янської міської ради, починаючи з липня поточного року, рішення виносити окремо по кожному заявнику, а проекти рішень готувати одразу після надходження відповідних пакетів документів та заяв.
Розглянули депутати постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький) і звернення мешканців міста, що надійшло на адресу комісії по питанню торгівлі на алеї по вулиці Михайла Грушевського вздовж житлового будинку №22. За результатами розгляду даного питання прийнято рішення щодо направлення запитів для отримання відповідної інформації від відділу земельних питань (нач. А.Грицюк), КП «Ринокторгсервіс» ( кер. І.Савельєв). 

На засіданні постійних комісій міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради С.Кліпацький, І.Микуляк, Т.Макарова, С.Каратєєв, Ю.Сопільняк, С.Бойко, С.Бойчук, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/7

Кировоград: новости и сайты