Четвер, 18.04.2024, 19:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 20 » Відбулося засідання постійних комісій з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань землекористуванн
08:33
Відбулося засідання постійних комісій з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення та з питань землекористуванн
12
За участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голови В.Загородньої відбулося засідання постійних комісій з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко) та з питань землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін).

Під час засідання, присутні обговорили питання, що пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради 23 вересня 2016 року відповідно до розпорядження міського голови. 

За результатами роботи комісії, прийнято рішення, надано пропозиції та рекомендації. Членами земельної комісії було запропоновано запросити на спільне засідання депутатських комісій голову ОСББ, що створено у житловому будинку №27 по вул.. Матросова, а також окремих заявників, заяви яких стосуються проектів рішень з питань регулювання земельних відносин. 

Під час засідання, членами земельної комісії також було розглянуто дві заяви від мешканців міста, що надійшли на ім’я голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузіна та окремих депутатів міської ради. За результатами розгляду заяв, комісією прийнято рішення щодо виїзду на місце та комісійного обстеження територій та фактів, що вказані в заявах. 
У засіданні комісії та обговоренні питань порядку денного взяли участь депутати міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 696 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты