П`ятниця, 26.04.2024, 13:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 15 » Відбулося засідання постійної комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
16:44
Відбулося засідання постійної комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
12
Під головуванням депутата міської  ради С.Кліпацького, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісій міської ради з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький).

Голова постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацький запропонував розглянути питання стосовно колишнього КП «Ринокторгсервіс», а саме: порядок встановлення та діючі тарифи на послуги дільниці  «Ринок» КП «Знам’янський ККП»; затвердження штатної чисельності та штатний розпис дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП»; план розвитку та діяльності дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП»; порядок  та результати взаємодії КП «Знам’янський ККП» з УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради; звіт про роботу дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП» за період з 22.04.2016 року по теперішній час. Доповідав з даних питань керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко.

При обговоренні даних питань виступили заступник Спілки підприємців Білан В.Н. та підприємці міста, щодо роз’яснень стосовно підвищення тарифів за орендну плату та змін в штатному розписі дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП» .

У ході обговорення питань, міський голова дав завдання КП «Знам’янський ККП» звітувати по кожному підприємству окремо, а також С.Кліпацький запропонував вести окремий облік по результатах роботи дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП». На засіданні постійної комісії був створений актив підприємців у кількості 7 осіб. Керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко повідомив підприємцям, що після 25 вересня поточного року будуть укладені договори з підприємцями, які будуть попередньо узгоджені з радою і активом підприємців. На прикінці засідання С.Кліпацький наголосив, що вся торгівля повинна  залишатися на території  ринку, а всі питання, які стосуються дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП» повинні узгоджуватися з активом підприємців.
Постійна комісія також розглянула сесійні питання.У ході обговорення були внесені пропозиції та доповнення до проектів рішень.

Прийнято рішення про внесення запропонованих проектів на розгляд сесії міської ради.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів  апарату управління  Знам’янської міської ради, підприємці міста. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 773 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.8/9

Кировоград: новости и сайты