Понеділок, 22.07.2024, 15:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 49
Гостей: 49
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Відбулося засідання постійної комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста
09:44
Відбулося засідання постійної комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головування депутата міської  ради М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий).

Депутати обговорили проект рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 25 грудня 2016 року №56» та запропонували винести його на розгляд міської ради зі змінами та доповненнями в частині фінансування галузі «Культура» та «Освіта».

Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальник відділу культури С.Бабаєва, начальник відділу освіти О.Грекова, начальник УСЗН А.Волошина та директор територіального центру Т.Костікова, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Л.Полєжай проінформували членів постійної комісії про використання коштів міського бюджету, що передбачені по кожному з головних розпорядників бюджетних коштів, станом на 17.10.2016 року.

Інформацію головних розпорядників бюджетних коштів було взято до відома. Рекомендовано провести аналіз депутатьских запитів та звернень, що надійшли від депутатів протягом року, та вивчити питання фінансування заходів з їх виконання, під час формування міського бюджету на 2017 рік. 

Наступне засідання постійної комісії заплановано провести у листопаді 2016 року під час якого буде розглянуто питання формування міського бюджету на 2017 рік. 

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 815 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты