Четвер, 28.03.2024, 10:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 15 » Відбулося засідання постійної комісії комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту
13:18
Відбулося засідання постійної комісії комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голови В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісії комісія з питань освіти, культури, молоді та спорту щодо розгляду питань, винесених на розгляд вісімнадцятої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» в який запропонували внести доповнення щодо ремонту даху приміщення і теплобудівлі НВК №2-ліцей у сумі 42 тис.грн. 

Депутатська комісія розглянула Міську програму патріотичного виховання населення на період до 2017 року в яку запропоновано  виділити кошти  на 2017 рік під дану програму по 5 тис.грн. на кожну школу.

На засіданні  постійної комісії також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. Також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин .

У ході обговорення усі питання вирішенні позитивно та виносяться на розгляд сесії для затвердження.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь: заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, та начальники відділів  і управлінь виконавчого  комітету Знам’янської міської ради. 


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 790 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты