П`ятниця, 19.04.2024, 02:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 14 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста.
13:16
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста.
12
Під головування депутата міської  ради М.Тернового, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами (секретаря виконкому) І.Ратушної  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста.

На засіданні відбулося обговорення питання щодо стану використання коштів спеціального та загального фонду міського бюджету за І півріччя 2016 року головними розпорядниками коштів, а також заслухано інформацію щодо необхідності виділення додаткових коштів під час уточнення бюджету на ІІ півріччя 2016 року.

З питань порядку денного члени комісії заслухали інформацію начальників відділу освіти Л.Грекової, відділу культури С.Бабаєвої, управління соціального захисту населення А.Волошиної, управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Н.Купріянової, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенко» Л.Полежай, директора Знам’янського професійного ліцею С.Смолякова, начальника відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого комітету Знам’янської міської ради О.Ковальчук, заступника начальника фінансового управління О.Лепетко.

Обговоривши інформацію, присутні члени комісії прийшли до висновку щодо необхідності, під час уточнення бюджету на ІІ півріччя, передбачити максимально можливе фінансування для забезпечення повного покриття витрат на заробітну плату та енергоносії бюджетним установам. 

За результатами роботи комісії прийнято рішення щодо: подання головними розпорядниками бюджетних коштів, за результатами роботи за 9 місців та 2016 рік, інформації про використання коштів міського бюджету пооб’єктно; надання переліку об’єктів житлово-комунального господарства на яких планується виконання робіт у ІІ півріччі 2016 року за рахунок коштів міського бюджету, що будуть додатково виділені по даній галузі. Керівникам бюджетних установ надано додаткові рекомендації, висловлено зауваження та пропозиції.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Антоненко, С.Постика, Н.Тишкевич, В.Мацко, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 736 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.6/14

Кировоград: новости и сайты