Понеділок, 22.07.2024, 15:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 64
Гостей: 64
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 14 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
08:26
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головування депутата міської  ради М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий).

Члени комісії обговорили питання, що стосуються внесення змін до міського бюджету та майна комунальної власності. Під час розгляду питання внесення змін до міського бюджету на 2016 рік було запропоновано, відповідно до листів головних розпорядників коштів міського бюджету (УМА та ЖКГ, УСЗН, виконавчого комітету Знам’янської міської ради, відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради), у тому числі, збільшити видатки міського бюджету для фінансування придбання канцтоварів для членів органів самоорганізації, освітлення території ДНЗ №2, збільшення витрат на фінансування харчування дітей шкіл міста, фінансову підтримку КП «ЗККП» тощо.

Погодилися депутати і з думкою щодо необхідності розгляду на сесії міської ради всіх питань, що запропоновані розпорядженням міського голови та стосуються профілів роботи комісії, а саме: «Про встановлення на 3 квартал 2016 року розміру щомісячного преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступника міського голови та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету»,  «Про внесення  доповнення до Міської програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року», «Про внесенння змін до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік», «Про внесення доповнень до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2016 рік», «Про надання дозволу на безоплатну передачу основного засобу».

Розглянули депутати також проекти рішень, що виносить на сесію депутат міської ради С.Лєвінте, а саме: «Про внесення змін до рішення міської ради від 19.02.2016 № 131 «Про затвердження Положення про електронні петиції”»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 22.01.2016 № 99 «Про затвердження Положення  про місцеві ініціативи в м. Знам’янка”»; «Про затвердження Правил утримання тварин в м.Знам’янка», «Про затвердження Положення про громадських інспекторів в сфері благоустрою в місті Знам’янка». «Про внесення доповнень до рішення міської ради від 22 січня 2016 року №100 «Про Програму регулювання чисельності беспритульних тварин в м.Знам’янка на 2016-2020 р.р.».

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік





 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты