Вівторок, 23.04.2024, 22:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 3 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
15:56
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста

12

Під головування заступника голови бюджетної комісії Н.Данасієнко, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, заступника міського голова з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти,  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста.

Відповідно до порядку денного було розглянуто питання про: стан виконання рішень постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста (на виконання протокольних доручень); основні заходи виконавчого комітету по наповненню міського бюджету та організації контролю за надходженнями коштів до міського бюджету у 2017 році; стан виконання рішень міської ради по впровадженню системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади; виконання міського бюджету за 2016 рік.

12

У ході засідання постійна комісія заслухала інформацію головних розпорядників коштів  про заключення у січні-лютому 2017 року договорів на закупівлю товарів робіт та послуг з вказанням  їх вартості виконавця та способу закупівлі. Члени постійної комісії інформацію головних розпорядників коштів  взяли до відома.

За результатами роботи комісія вирішила: розпорядникам коштів, одержувачам бюджетних коштів інформувати постійну комісію з питань бюджету та економічного розвитку міста про стан використання електронної системи закупівель «Prozorro» щоквартально до 10 числа. 

Керівникам структурних підрозділів апарату управління надано рекомендації, висловлено зауваження та пропозиції.

У роботі комісій взяли участь члени постійної комісії М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, О.Антоненко, С.Постика, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, керівники та головні бухгалтери головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня та одержувачів коштів міського бюджету.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 773 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты