П`ятниця, 26.04.2024, 17:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 15 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста
13:24
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста

12

Під головування заступника голови бюджетної комісії Н.Данасієнко, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, керуючої справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушної, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти,  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та економічного розвитку міста.

Відповідно до порядку денного було розглянуто питання «Про несення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», а саме: збільшення бюджетних призначень загального фонду за рахунок залучення вільного залишку загального фонду міського бюджету, що склався станом на 01 січня 2017 року: відділу освіти на суму 1469,1 тис.грн. та відділу культури і туризму на суму 274,5 тис.грн. для підвищення тарифних розрядів педагогічних працівників закладів та установ освіти з 01 січня 2017 року, а  також звіт про виконання міського бюджету за 2016 рік до якого внесені відповідні пропозиції. 

У ході засідання постійна комісія заслухала інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіну  про   стан виконання делегованих повноважень з питань оренди комунального майна; звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2016 рік та хід виконання Програми розвитку малого та середнього підприємництва у м.Знам’янка за 2016 рік. 

При обговоренні проектів рішень депутатами було рекомендовано секретарю міської ради внести зміни до Регламенту Знам’янськоїм міської ради  переліком питань, що не підлягають оприлюдненню. Також, запропоновано включити до порядку денного інформацію керівника Знам’янської місцевої прокуратури.

У роботі комісій брали участь: депутати міської ради О.Антоненко, Н.Тесленко, О.Рубан, М.Терновий, С.Гуров, Н.Тишкевич та начальник відділу економічного розвитку, промисловості  інфраструктури та торгівлі І.Кузіна.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты