П`ятниця, 29.03.2024, 10:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 3 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
15:16
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головуванням депутата міської ради Л. Семиніної, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, керуючої справами міськвиконкому І.Ратушної відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності.

Під час засідання, відбулося широке обговорення проектів рішень міської ради, зміст яких стосувався профільної діяльності комісії. Так, в ході обговорення проекту рішення «Про стан виконання депутатських звернень, що надійшли до міської ради протягом грудня 2015 року-квітня 2016 року», комісією було запропоновано, до проведення спільного засідання депутатських комісій, доповнити констатуючу частину рішення детальним аналізом стану виконання звернень, із зазначенням відповідальних виконавців.

Члени комісії взяли до відома інформацію щодо: кандидатури заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління, яка пропонується до затвердження на сесії міської ради; роботу постійних комісій міської ради; створення тимчасової контрольної комісії по перевірці якості та  об’єму виконаних робіт по заміні вікон в закладах освіти міста протягом 2015 року.

12
Обговорили депутати зміни та доповнення, що пропонуються внести до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56  «Про міський бюджет на 2016 рік», а  також до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання. Розглянули присутні й проекти Положень про відділ забезпечення діяльності міської ради та про  відділи, управління, служби Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету.

Під час обговорення проекту рішення міської ради «Про створення єдиного медичного простору на території міста», присутні мали змогу заслухати інформацію в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Л.Полєжай про розрахунки, що були проведені з питання фінансового забезпечення функціонування медичного закладу згідно нормативів.

На засіданні постійної комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради Л.Семиніна, О.Карнаух, Н.Коленченко, В.Мацко, А.Тесленко, К.Пастух, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты