П`ятниця, 19.04.2024, 09:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
07:19
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головування депутата міської  ради О.Карнаух, за участі міського голови С.Філіпенка, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності.

На засіданні відбулося обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій шістнадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання та стосуються профілю роботи комісії.
Члени комісії обговорили інформацію начальника начальника відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік щодо внесення доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2011-2015 роки та на період до 2017 року, якими пропонується передбачити придбання обладнання для інтернет-трансляції засідань міської ради, а також автоматизовану систему електронного голосування. 

Під час розгляду питання «Про перейменування об’єктів топоніміки м. Знам’янка» було запропоновано врахувати рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 04.08.2016 р., а також доповнення та зміни надані начальником відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік, та винести проект рішення на розгляд сесії відповідно до якого запропоновано перейменувати: вулицю Холодноярську на вулицю Церковну,  вулицю Михайла Старицького на вулицю Дмитра Єфремова,  вулицю Халтуріна навулиця Левка Мацієвича, провулок Чумацький Шлях на провулок Надії, провулок Суворова на провулок Григорія Сковороди.
Депутати погодили також винесення на розгляд міської ради питань «Про внесення змін до рішення міської ради від 24 січня 2014 року №1204 «Про затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м.Знам’янці на 2014-2017 роки», «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 25.12.2015 року №54 «Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2016 рік».

Обговоривши  звернення депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання до начальника моторвагонного депо Одеса-Застава – 1 Пильнєва Г.В. щодо надання назви одного з електропоїздів Знам’янського оборотного депо  на честь Капелюхи Сергія Вікторовича, загиблого у зоні АТО знам’янчанина, було запропоновано доповнити та направити дане звернення також до начальника Одеської залізниці.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради Н.Коленченко, О.Карнаух, А.І.Мороз, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты