Середа, 24.04.2024, 22:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Вересень » 15 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
13:07
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головування депутата міської  ради Л.Семиніної, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Л.Семиніна).

Члени комісії обговорили питання, що стосується внесення змін до складу постійних комісій Знам`янської міської ради сьомого скликання, затверджений рішенням міської ради від 27.11.2015 року №5, а саме: на розгляд сесії виноситься питання внесення змін до складу постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко), яким передбачено виключення зі складу комісії Щави Олександра Олександровича, який склав повноваження депутата міської ради, та включення до складу комісії  Озеряного Олександра Олександровича, який визнаний обраним та зареєстрованим депутатом Знам’янської міської ради сьомого скликання по багатомандатному виборчому округу наступним за черговістю кандидатом від Знам’янської міської територіальної організації Політичної партії «Опозиційний блок».

Відповідно до профілю роботи комісії, присутні заслухали також інформацію щодо проекту рішення «Про перейменування об’єктів топоніміки м.Знам’янка», яким передбачається перейменування вулиць: Холодноярської на Церковну, Михайла Старицького на  Дмитра Єфремова, Халтуріна на  Левка Мацієвича, а аткож провулків: Чумацький Шлях на Надії, Суворова на Григорія Сковороди. Проект рішення підготовлено на підставі рішень топонімічної комісії та виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Розглянули депутати також проекти рішень: «Про встановлення на 3 квартал 2016 року розміру щомісячного преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступника міського голови та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету», «Про затвердження кількісного складу виконавчого комітету Знам’янської міської ради» та надали свої пропозиції з даних питань.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты