Субота, 20.04.2024, 17:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
14:16
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головування депутата міської  ради Л.Семиніної, за участі міського голови С.Філіпенка, членів комісії Н.Коленченко та О.Карнаух, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Л.Семиніна).

Члени комісії обговорили питання, що виносяться на розгляд чергової дев’ятнадцятої сесії міської ради, у тому числі, питання відповідно до профілю роботи комісії. 

Так, присутні розглянули проект рішення «Про перейменування об’єктів топоніміки м.Знам’янка», яким передбачається перейменування вулиць: Вишневої на Другу Вишневу, Залізничної на Сергія Капелюхи. Проект рішення підготовлено на підставі рішень топонімічної комісії та виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Розглянули депутати також проекти рішень: «Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 22.01.2016 року №89 «Про затвердження Положення про порядок преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради», що виноситься на розгляд сесії постійною комісією міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності ( гол. Л. Семиніна), як профільною, що відповідає за виконання зазначеного Положення в межах вимог чинного законодавства України та рішень міської ради, а також проекти, що стосуються встановлення на 4 квартал 2016 року розміру щомісячного преміювання керівництва міської ради та її виконавчого комітету. 

За результатами розгляду питань порядку денного, надано пропозиції, внесено зауваження та висловлено думки щодо окремих проектів рішень.

Питання щодо регулювання земельних відносин будуть розглянуті членами постійної комісії під час розгляду на спільному засіданні депутатських комісій з урахуванням рекомендацій профільної комісії з питань землекористування та будівництва ( гол. О.Кузін).
                                                                                          
Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 847 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/8

Кировоград: новости и сайты