П`ятниця, 19.04.2024, 11:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 14 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.
13:16
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.
12
Під головування депутата міської  ради В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами (секретаря виконкому) І.Ратушної  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

На засіданні відбулося обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій п’ятнадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Члени комісії обговорили інформацію начальника управління соціального захисту А.Волошиної щодо необхідності внесення доповнень до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2016 рік  та змін до Міської програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016-2020 роки. Одноголосно погодилися з необхідністю соціальної підтримки сімей загиблих учасників АТО та померлих внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час участі в антитерористичній операції.

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко, доповідаючи зміст проекту рішення «Про звернення депутатів Знам’янської міської ради сьомого скликання до Кабінету Міністрів України щодо перегляду коригуючих коефіцієнтів для розрахунку розміру витрат природного газу на потреби опалення», автором якого він є,  відзначив, що згідно з Додатком 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року №409 ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 року №317) в Україні встановлено коригуючі коефіцієнти для розрахунку розміру витрат електричної енергії, природного газу та інших видів палива на потреби опалення. Для Кіровоградської області вони наступні: для 1-2-поверхових будівель – 1,046, для будівель на 3 і більше поверхів – 0,61. На даний час норму використання природного газу для індивідуального опалення змешено з 7 до 5,5 куб.метрів природного газу на 1 кв.метр опалювальної площі на місяць на опалювальний період. Володимир Васильович наголосивна тому, що з метою уникнення соціальної напруги серед населення в наступних опалювальних сезонах, забезпечення належних умови проживання людей є потреба збільшення встановленого коригуючого коефіцієнту для розрахунку розміру витрат природного газу на потреби опалення квартир перших і останніх поверхів багатоповерхових житлових будинків  і саме з цією метою пропонується розглянути дане звернення на сесії міської ради та підтримати його.

Секретар комісії, депутат міської ради О.Тітарєв пропонує на сесії міської ради розглянути питання та звернутися до Прем’єр-Міністра України, Міністра внутрішніх справ України, Регіонального Сервісного Центру МВС в Кіровоградській області з клопотанням щодо відновлення роботи Центру №3506 з надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування м.Знам’янка та смт. Олександрівка Знам’янського та Олександрівського районів в Кіровоградській області, що знаходився у м.Знам’янка за адресою: вул. Дмитрівська,88.

Присутні погодилися з тим, що зазначені звернення та їх позитивний розгляд тільки покращить умови проживання та обслуговування мешканців територіальної громади міста Знам’янка.

Під час засідання комісії було обговорено й інші питання, що пропонуються до розгляду на черговому засіданні міської ради. По всім питанням надані висновки.

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради В.Мацко, О.Тітарєв, І.Зіньковська, Н.Тишкевич, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.6/13

Кировоград: новости и сайты