Четвер, 28.03.2024, 17:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Липень » 14 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12:54
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головування депутата міської  ради А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, керуючої справами (секретаря виконкому) І.Ратушної  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

На засіданні відбулося обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій п’ятнадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання та безпосередньо стосуються профілю роботи комісії.
Члени комісії обговорили інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Купріянової щодо необхідності внесення змін до Міських програм, а саме: Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста Знам’янки на 2016-2017 роки та Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту  та забезпечення безпеки дорожнього руху у м.Знам’янка на 2014-2016 роки.

Присутні також розглянули проекти рішень «Про внесення змін до п.2 рішення міської ради від 22.04.2016 року №175 «Про припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг», «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Знам’янській комбінат комунальних послуг» у новій редакції», «Про надання дозволу на безоплатну передачу обладнання дитячих майданчиків з балансу управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради на баланс комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг». 

Під час розгляду питань виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинків №1 по вул. Мусоргського, № 57А по вул. Комарова, № 28 по вул. Чайковського депутати заслухали присутніх представників ОСББ, які створені в зазначених будинках.

Погодилися депутати з думкою щодо необхідності повторного розгляду на сесії питання щодо внесення змін до рішення міської ради від 26 жовтня 2012 року №750 «Про зміну напрямку головної дороги на перехресті вулиць Дзержинського та Петровського в м.Знам’янка».
Звіт міського голови про роботу виконавчих органів за ІІ квартал 2016 року було взято до відома, висловлені думки щодо його підготовки та змістовності. Відзначено, що результати діяльності за ІІ квартал 2016 року мають бути визначальними під час розгляду питання «Про встановлення на 3 квартал 2016 року розміру щомісячного преміювання міського голови, секретаря міської ради, першого заступника міського голови, заступника міського голови та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету».

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 735 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.4/10

Кировоград: новости и сайты