Понеділок, 22.07.2024, 15:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 94
Гостей: 94
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
07:20
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головування депутата міської  ради А.Тесленка, за участі міського голови С.Філіпенка, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

На засіданні відбулося обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій шістнадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання та безпосередньо стосуються профілю роботи комісії.

Члени комісії обговорили інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради Н.Купріянової та розглянули проект рішення «Про визначення балансової вартості кабельних ліній в сумі 1 грн. та передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліній». Під час розгляду даного питання було запропоновано внести доповнення та зміни в частині визначення протяжності кабельних ліній, що передаються від житлових будинків, де створені і функціонують ОСББ, а також уточнити межу розподілу передачі. 

Обговоривши проект рішення «Про надання дозволу на безоплатну передачу основного засобу», члени постійної комісії запропонували винести його на розгляд сесії з уточненням в частині балансоутримувача - ОКВП «Дніпро-Кіровоград», якому буде передано з балансу КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» автомобіль КАМАЗ 53213, що насьогоднішній день використовується Знам’янським ВКГ на праві оренди.

Під час розгляду питань виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинків №9 по вул. Гагаріна, № 28 по вул. Матросова, № 57 по вул. Комарова депутати запропонували запросити на спільне засідання депутатських комісій представників ОСББ, які створені в зазначених будинках.

Заслухали присутні також головного спеціаліста юридичного відділу О.Буріко щодо проектів рішень «Про внесення змін до п.2 рішення міської ради від 22.04.2016 року №175 «Про припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Знам’янське спеціалізоване міське комунальне підприємство «Ритуал», «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та «Про затвердження Статуту комунального підприємства «Знам’янській комбінат комунальних послуг» у новій редакції». 

Розглянули присутні і два проекти рішення, що стосуються передачі майна комунальної власності.

Жваве обговорення відбулося під час вивчення проекту рішення «Про  затвердження Положення про громадських інспекторів в сфері благоустрою в місті Знам’янка». Комісією запропоновано також винести дане питання на розгляд сесії.

Погодилися депутати і з думкою щодо необхідності включення до порядку денного чергової сесії питання «Про звіт тимчасової контрольної комісії з перевірки по перевірці якості та об’єму виконаних робіт по заміні вікон у закладах освіти за 2015рік».

На засіданні комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, С.Лєвінте, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 817 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/8

Кировоград: новости и сайты