Середа, 03.07.2024, 06:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 32
Гостей: 32
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 9 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджетного та економічного розвитку міста
15:23
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджетного та економічного розвитку міста
12
Під головування голови постійної комісії з питань бюджетної та економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко відбулося засідання профільної комісії.

Відповідно до порядку денного було розглянуто питання про: дотримання розпорядниками коштів міського бюджету норм Закону України «Про публічні закупівлі», «Про здійснення державних закупівель» та вимог рішення міської ради від 16.12.2016р. №642; стан виконання рішень постійної комісії станом на 01.11.2017 року, прийнятий у поточному році (на виконання протокольних доручень). 

У ході засідання постійна комісія заслухала інформацію головних розпорядників коштів  про заключення  договорів на закупівлю товарів, робіт та послуг з вказанням  їх вартості, виконавця та способу закупівлі. Члени постійної комісії інформацію головних розпорядників коштів  взяли до відома.

За результатами роботи комісія вирішила: розпорядникам коштів, одержувачам бюджетних коштів інформувати постійну комісію з питань бюджету та економічного розвитку міста про стан використання електронної системи закупівель «Prozorro» щоквартально до 10 числа. 

Керівникам структурних підрозділів апарату управління надано рекомендації, висловлено зауваження та пропозиції.

За результатами розгляду питання стану виконання рішень постійної комісії, прийнятих у поточному році, прийняті рішення щодо зняття рішень, як таких, що виконані та продовження виконання частини  із них, термін виконання, яких не настав.

У роботі комісій взяли участь члени постійної комісії М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами виконавчого комітету І.Ратушна, заступник в.о.головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Л.Полєжай, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, керівники та головні бухгалтери головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня та одержувачів коштів міського бюджету, засоби масової інформації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 745 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты