П`ятниця, 19.04.2024, 10:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 14 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
10:29
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка,  секретаря міської ради Н.Клименко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету І.Ратушної, відбулося засідання комісії, під час якого були розглянуті питання, що виносяться на розгляд 23 сесії міської ради 16.12.16 р. та стосуються профілю роботи комісії.

Заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальником фінансового управління Г.Лихотою було проінформовано щодо змін, які пропонуються до розгляду проектом рішенням «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015 року №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів. Під час обговорення проекту рішення було піднято питання виплат, що заплановані працівникам освітньої галузі міста у грудні 2016 року та виділення коштів на придбання техніки КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Членами комісії також було розглянуті питання «Про передачу повноважень виконавчому комітету щодо передачі в оренду об’єктів нерухомості комунальної власності м. Знам’янка», «Про надання згоди комунальному закладу «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» на продовження терміну дії договорів оренди нежитлових приміщень під розміщення аптек». Запропоновано винести їх на розгляд сесії, у тому числі, враховуючи пропозиції суб’єктів подання рішень.

Під час розгляду проекту рішення «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету у 2017 році», поданого на розгляд сесією постійною комісією з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий), секретарем постійної комісії Н.Тесленко було наголошено на відсутності пропозицій від головних розпорядників бюджетних коштів  щодо збільшення чи зменшення закупівельного порогу. 

Головним спеціалістом з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Є.Скляровським було надано правову оцінку проекту рішення в межах чинного законодавства. Зокрема зазначено, що відповідно до ч.2 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі», умови, порядок та процедури закупівель товарів, робіт і послуг можуть установлюватися або змінюватися виключно цим Законом та/або Законом України "Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони", крім випадків, передбачених цим Законом. Зміна положень цього Закону може здійснюватися виключно шляхом внесення змін до цього Закону та/або до Закону України "Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони". Встановлення закупівельного порогу органами місцевого самоврядування не передбачено.

В обговоренні даного проекту взяли участь депутати: О.Рубан, який надав інформацію щодо практики інших міст України під час використання системи  «Prozorro»; А.І.Мороз, який звернувся із запитанням щодо узагальнених даних кожного розпорядника бюджетних коштів по сегментам; Н.Данасієнко щодо виконання головними розпорядниками коштів вимог Закону України «Про публічні закупівлі» тощо.

Начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна повідомила присутнім інформацію, отриману від профільного департаменту ОДА щодо використання норм Закону України «Про публічні закупівлі» та можливих суттєвих змін, що наразі готуються до зазначеного закону.
Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було наголошено на необхідності дій в межах чинного законодавства, відповідальності кожного керівника під час виконання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» в межах наданих їм організаційно-розпорядчих повноважень.
З метою підготовки питання про розгляд проекту міського бюджету на 2017 рік, надано доручення фінансовому управлінню, розпорядникам коштів, виконавчому комітету міської ради.

З протоколами засідань постійної комісії можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі «Міська рада» ( пункт меню – «Протоколи міської ради»).

В обговоренні питань порядку денного взяли участь члени постійної комісії М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Рубан, О.Антоненко, С.Постика, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко,  начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна.

У роботі комісії також  прийняли участь начальник УСЗН А.Волошина,  начальник та головний бухгалтер міського відділу культури С.Бабаєва та О.Лелека, в.о. начальника УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради М.Берлова, працівники відділу забезпечення діяльності міської ради, представники засобів масової інформації. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 838 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты