П`ятниця, 19.04.2024, 03:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 26 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
08:42
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12
Під головуванням заступника голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста Н.Данасієнко, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради  Н.Клименко, першого заступника міського голови В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти, керуючої справами міськвиконкому І.Ратушної  відбулося друге засідання профільної комісії , під час якого було  заслухано інформацію начальника міського відділу освіти Л.Грекову, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, заступника начальника фінансового управління О.Лепетко, щодо змін, які були враховані та відбулися під час доопрацювання проекту рішення «Про міський бюджет на 2017 рік» відповідно до протоколу комісії від 21.12.16 року.

Розглядаючи питання фінансування закладів освіти міста, членами постійної комісії було піднято питання вартості харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах, фінансування з міського бюджету витрат на придбання миючих засобів для дошкільних навчальних закладів, придбання спортивного інвентарю та виконання ремонтів,  відкриття груп продовженого дня тощо.

Голова Знам’янської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник, яка була присутня на засіданні, відзначила позитивні зміни, що відбулися ( у порівнянні з минулими роками та іншими територіями району та області), в частині підготовки проектних пропозицій по галузі «Освіта» та врахування в них надбавок за престижність праці, щорічної винагороди та матеріальної допомоги працівникам галузі. Звернула увагу на норми законодавства, які передбачають відрахування коштів первинним профспілковим організаціям на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу, а також надала пропозицію щодо розгляду можливості заохочення педагогічних працівників, які мають високі результати своєї роботи та гідно представляють місто разом з учнями шкіл на обласному та загальнодержавному рівнях.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк довів до відома присутніх інформацію щодо змін до проекту міського бюджету на 2017 рік, які планується внести по управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ( в.о. начальника М.Берлова) та комунальному підприємству «Знам’янський комбінат комунальних послуг» ( кер. М.Коротченко), враховуючи зауваження постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий), надані 21.12.2016 року. Під час обговорення, були підняті питання: утримання міських та закритих кладовищ; визначення зупинок, на яких у 2017 році необхідно виконати роботи з облаштування павільйонів.

Міським головою, під час розгляду питання порядку денного, було доведено до відома присутніх інформацію щодо збільшення, у порівнянні з 2016 роком, планових призначень по галузі «Освіта» на 2017 рік. Сергій Іванович також наголосив на необхідності формування пропозицій та напрямків використання залишків бюджетних призначень по галузі «Житлово-комунальне господарство», що будуть не використані станом на 01.01.2017 року, з урахуванням, у тому числі, виконання робіт, що були заплановані на 2016 рік, але не були реалізовані у зв’язку з настанням несприятливих погодних умов тощо.  

У роботі комісії також взяли участь: Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Антоненко, О.Рубан С.Постика  - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, а також депутати міської ради І.Зіньковська, О.Тітарєв, І.Микуляк, А.Тесленко, І.Грінченко, Ю.Сопільняк, С.Бойко, С.Каратєєв, начальники відділів та управлінь, секретар міської Спілки підприємців І.Усаченко, голова будинкового комітету №8 Н.Іванова.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты