Середа, 24.04.2024, 08:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 19 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
08:50
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії , під час якого було  розглянуто питання щодо стану виконання рішень міської ради за 2016 рік, контроль за виконанням яких було покладено на комісію, а також заслухано інформацію керівників структурних підрозділів з питань, що виносяться на чергову сесію міської ради 20.01.17р. та є профільними.

Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина роз’яснила необхідність внесення змін до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2017 рік, а також надала інформацію щодо ходу виконання у 2016 році Програми зайнятості населення м. Знам’янки Кіровоградської області на період до 2017 року. 

Начальник відділу культури і туризму С. Бабаєва доповіла про хід виконання Міської програми розвитку культури на 2016-2020 роки у 2016 році.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота довела до відома присутніх інформацію щодо змін, які пропонуються проектом рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради  ввід 23.12.2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». Під час розгляду даного проекту рішення, було наголошено на необхідності: забезпечення контролю за використанням бюджетних коштів; проведення аналізу кількості категорійних осіб, що мають право на проведення капітального ремонту житла за бюджетні кошти; розподілу коштів вільного залишку; розподілу коштів міського бюджету, враховуючи першочергові потреби галузей;  фінансування робіт для виконання депутатських запитів; належної уваги та роботи з молоддю тощо.

Міським головою, під час розгляду вищезазначених питань порядку денного, було відзначено, що формування пропозицій та напрямків використання бюджетних коштів по галузям,  проводиться відповідно до пропозицій головних розпорядників бюджетних коштів.  Сергій Іванович, також наголосив на тому, що наразі, питання зайнятості населення, у першу чергу, молоді, є пріоритетним. Саме від зайнятості молоді залежить, у тому числі, й культура поведінки молодих людей, як у суспільстві, так і в побуті.

Розглянули присутні й питання «Про стан виконання рішень міської ради за 2016 рік». Зупинилися на тих питаннях, контроль за виконанням яких було покладено на комісію. За результатами роботи прийнято рішення та надано відповідні доручення.

У роботі комісії взяли участь: Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Рубан, С.Гуров - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк,  керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 824 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты