Четвер, 25.04.2024, 16:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 11 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12:45
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста

12

Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

Під час обговорення, було розглянуто питання про: Методику розрахунку і порядок використання плати за оренду комунального майна територіальної громади м. Знам’янка у новій редакції; надання Знам’янській підстанції №4 станції екстреної (швидкої) медичної допомоги ТМО «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» в оренду гаража; внесення змін до рішення міської ради від 16.12.2016р. №632 «Про затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2017 рік»; внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Члени постійної комісії заслухали також інформацію керівників комунальних підприємств міста «Знам’янський ККП» М.Коротченка та «Знам’янське БТІ» Л.Голової, а також головного редактора газети «Знам’янські вісті» Н.Коленченко щодо фінансово-господарської діяльності підпорядкованих їм комунальних підприємств міста за 2016 рік. Зупинилися депутати та керівники й на проблемних питаннях, що виникають під час роботи підприємств, а також розгляді питання надання фінансової підтримки з міського бюджету.

12

Зупинилися присутні й на питанні проведення лабораторних досліджень для міського населення, можливості отримання належного рівня та якості медичних послуг, як в міській лікарні, так і в Центральній районній лікарні та в комунальному закладі «Знам’янський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». 

У різному, до присутніх звернувся голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М. Сурдул, який підняв питання вартості проїзду в міських автобусах загального користування, що має бути збільшено, відповідно до рішення виконавчого комітету від 06.04.2017 року з 4.00 грн. до 5.00 грн., та необхідності відміни такого рішення міською радою.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Антоненко, С.Постика - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, Н.Тишкевич, І.Микуляк, К.Пастух  - депутати міської ради, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» П.Попов, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, керівник КП «Знам’янське БТІ» Л.Голова, головний редактор газети міської ради «Знам’янські вісті» Н.Коленченко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 815 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты