П`ятниця, 29.03.2024, 13:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
14:28
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового відбулося  засідання профільної комісії.

Під час обговорення, були розглянуті питання, що стосуються профілю роботи комісії та запропоновані до розгляду на черговій сесії міської ради, а також ті, що визначені планом роботи та протоколами комісії.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота проінформувала присутніх про зміни, що пропонується внести, відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів, до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». 

Комісією було запропоновано:

перерозподіл та виділення коштів по УМА та ЖКГ розглянути після розгляду даного питання постійною комісією з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища; 
додатково включити до проекту рішення виділення коштів на співфінансування будівництва об’їзної дороги в обхід міста Знам’янка;
розглянути питання виділення коштів відповідно до листів Знам’янського відділу поліції та 18 Державної пожежної рятувальної частини.
Члени постійної комісії  також детально проаналізували проект рішення, яким пропонується встановити місцеві податки і збори на території м. Знам’янка на 2018 рік. 
Про стан реалізації  напрямків використання бюджетних коштів відділом освіти відповідно до планових показників станом на 01.06.2017 року та планові показники використання на червень-серпень і напрямки їх використання інформувала присутніх начальник міського відділу освіти Л.Грекова, яка надала роз’яснення на запитання, що виникли у членів постійної комісії.
З інформацією щодо стану наповнення міського бюджету від оплати земельного податку та орендної плати за землю до присутніх звернулася заступник начальника Знам’янського відділення Олександрійської ОДПІ ГУ ДФС у  Кіровоградській області  В.Коваленко.
Заслухали присутні й думку начальника юридичного відділу Ю.Данільченка про відсутність законних підстав для приєднання земельної ділянки Центрального ринку до дільниці «Ринок» КП «Знам’янський ККП».
За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.
У роботі комісії взяли участь: М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, С.Постика, О.Рубан - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник начальника Знам’янської ОДПІ В.Коваленко, в.о. керівника КП «Знам’янський ККП» О.Чернявський, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты