Четвер, 25.04.2024, 19:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
09:11
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головуванням Тернового Миколи Макаровича відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, в якому взяли участь, міський голова С.Філіпенко, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, секретар міської ради  Н.Клименко, керуюча справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради І.Ратушна та  начальники відділів і управлінь міськвиконкому.

Члени депутатської комісії розглянули 11 проектів рішень, які виносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.12.2015р. №56 «Про міський бюджет на 2016 рік» в який внесено зміни та доповнення;  Звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2016 року. А також, розглянули звернення до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Державного бюджету України на 2016 рік у вирішенні питання щодо визначення джерел фінансування професійно-технічних навчальних закладів міста, а також впорядкування на законодавчому рівні утримання, управління майном та фінансування даних закладів.

В.о.начальника управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі О.Грінченко проінформувала депутатів про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2016 рік  в частині основних завдань щодо поліпшення ефективності роботи Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області з профілактики та протидії злочинності;  покращення матеріально-технічної бази Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області, забезпечення комунікацій з громадськістю та органами місцевого самоврядування. Також, про надання погодження комунальному закладу  Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка на укладання договору оренди нежитлового вбудованого приміщення з ТОВ «Окомедікас». 

Перший заступник  міського голови В.Загородня доповіла депутатам проект рішення про реорганізацію Знам’янської ЗШ І-Ш ступенів №3 Знам’янської міської ради Кіровоградської області у НВК «Знам’янка загальноосвітня школа І-Ш ступенів №3 – гімназія» Знам’янської міської ради Кіровоградської області. За результатами комісії даний проект рішення знято з розгляду на доопрацювання.

Депутат міської ради Н.Коленченко довела до відома членів комісії про реформування друкованого засобу масової інформації, редакції газети «Знам’янські вісті», засновником якої є Знам’янка  міська рада; про внесення змін  до рішення міської ради від 24 січня 2014 року №1204 «Про затвердження «Міської комплексної програми розвитку  засобів масової інформації – редакції газети «Знам’янські вісті» у м.Знам’янкці на 2014-2017 роки. В результаті обговорення постійна комісія рекомендувала виконавчому комітету, міському голові С.Філіпенку розглянути питання про переведення редакції газети «Знам’янські вісті» у інше приміщення менше за площею з метою ефективного його використання.

На засідання також було розглянуто проекти рішення  про умови оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради на 2 квартал 2016 року; структуру виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради та створення відділу внутрішнього аудиту та контролю в які внесено зміни та доповнення.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 898 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/10

Кировоград: новости и сайты