Четвер, 18.04.2024, 12:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 14 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
10:53
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Минулого тижня, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти, відбулися профільні засідання комісії, під час яких були розглянуті питання використання коштів міського бюджету головними розпорядниками, розпорядниками нижчого рівня та одержувачами коштів міського бюджету у 2016 році, та попереднього вивчення потреби їх фінансування на 2017 рік. 

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації: відділу освіти ( нач. Л.Грекова), відділу культури і туризму ( нач. С.Бабаєва), управління соціального захисту населення ( нач. А.Волошина), відділу молоді, спорту та охорони здоров’я ( нач. Р.Ладожинська), газети Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті» ( гол. ред. Н.Коленченко), міського територіального центру ( дир. Т.Костікова), Знам’янської міської організації ветеранів ( гол. Г.Бабійчук), централізованої бібліотечної системи ( завід. М.Колісніченко).

Присутні та запрошені детально обговорили звіти, що були надані керівниками вищезазначених установ та організацій, а також обговорили дані щодо потреби на 2017 рік та напрямків, на які планується використання коштів.

За результатами роботи комісії надано відповідні доручення в частині:
  • розрахунку вартості друку офіційних інформацій міської ради та її виконавчого комітету на шпальтах газети міської ради «Знам’янські вісті», а також потреби коштів на покращення матеріально-технічного забезпечення редакції у 2017 році;
  • вивчення питання: фінансування капітального ремонту житла інвалідів; привітання людей поважного віку з нагоди відзначення ними ювілеїв; монетизації чи впровадження талонів для пільгових перевезень громадян;
  • фінансування ремонтних робіт приміщення територіального центру по вулиці Церковній,7;
  • аналізу потреби у видатках на 2017 рік по загальному та спеціальному фонду, виділення першочергових і найважливіших для опрацювання під час підготовки проекту рішення міської ради «Про міський бюджет на 2017 рік»;
  • інформування населення міста, на сторінках газети міської ради «Знам’янські вісті» та на сайті міської ради, щодо виконаної роботи та наданої допомоги міською організацією Червоного Хреста ( гол. Т.Котинська);
  • надання інформації щодо: потреби освітніх закладів та закладів культури ( у розрізі установ) по заміні вікон на енергозберігаючі, вказавши загальну кількість, кількість уже замінених, потребу.
Під час роботи комісії додатково були підняті питання щодо: використання коштів стабілізаційної дотації, що надійшла до міста та була розподілена на позачерговій сесії міської ради 04.11.2016 року; виконання робіт з ремонту дорожнього покриття вулиць міста та їх якості; підготовки матеріалів для роботи під час засідання комісій та сесії міської ради. 

З протоколами засідань постійної комісії можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі «Міська рада» ( пункт меню – «Протоколи міської ради»).

У роботі комісій взяли участь члени постійної комісії М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, С.Гуров, О.Антоненко, О.Рубан, депутати міської ради І.Микуляк, Р.Кондратьєв, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, керівники та головні бухгалтери головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня та одержувачів коштів міського бюджету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.7/6

Кировоград: новости и сайты