Середа, 03.07.2024, 06:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 179
Гостей: 179
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 16 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
07:19
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося засідання профільної комісії.

Під час обговорення, було розглянуто питання, що стосуються профілю роботи комісії та запропоновані до розгляду на черговій сесії міської ради.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота проінформувала присутніх про зміни, що пропонується внести, відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів, до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік». Окрім цього, відповідно до розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 28 квітня 2017 року №211-р «Про перерозподіл у квітні 2017 року обсягів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню», також необхідно змінити обсяг бюджетних призначень по субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати ( утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутових сміття та рідких нечистот, зменшивши доходи міського бюджету за рахунок зміни обсягу міжбюджетних трансфертів на 632,4 тис. грн. тощо.

Члени постійної комісії  також детально проаналізували стан виконання міського бюджету за результатами роботи у І кварталі 2017 року. Заслухали інформацію про виконання дохідної та видаткової частини міського бюджету, як в цілому, так і по кожному головному розпоряднику бюджетних коштів окремо. Звернули увагу на необхідність: реалізації заходів, що були розроблені для збільшення дохідної частини міського бюджету; своєчасного та у повному обсязі освоєння головними розпорядниками міського бюджету планових бюджетних призначень; дотримання вимог  Бюджетного кодексу під час укладання договорів на виконання робіт

Зупинилися присутні й на питаннях «Про продовження договору оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Знам’янка» та « Про можливість придбання путівок поза системою «ProZorro». Обговорили інші питання, що пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Антоненко, О.Рубан - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Л.Полєжай, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 825 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты