Четвер, 28.03.2024, 11:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
10:39
Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніної, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання комісії.

Під час засідання, присутні обговорили питання порядку денного чергової сесії міської ради, що запланована на 18 листопада 2016 року, та стосуються безпосередньо профілю роботи постійної комісії.

Обговоривши проект рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 25.12.2015 р. №57», члени комісії прийшли до висновку щодо необхідності розгляду даного питання на спільному засіданні депутатських комісій 16.11.2016 року, та уточнення формулювання нової редакції пунктів 1 та 2 ст.29 Регламенту, що стосуються  права депутатів міської ради на внесення депутатських запитів, депутатських запитань, проголошення заяв та оголошень під час та до проведення сесії міської ради. 

За результатами роботи комісії, прийнято рішення рекомендувати винести на розгляд сесії міської ради проект рішення «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки», а також внести доповнення до проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2017 рік» в частині виконання програми протягом 2016 року (фінансування та придбання канцелярських товарів для квартальних та будинкових комітетів міста) та доповнення Програми на 2017 рік  заходами з виготовлення штампів для будинкових комітетів міста.

Члени комісії підняли ряд питань, що стосувалися стану виконання міського бюджету за 9 місяців 2016 року та внесення змін до міського бюджету на 2016 рік. За результатами обговорення надано рекомендації комісії. 

До відповідальних виконавців доведено до відома зміст доручень та пропозицій комісії.
У засіданні комісії та обговоренні питань порядку денного взяли участь члени комісії Семиніна Л.І., Коленченко Н.І., Карнаух О.М.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 640 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты