П`ятниця, 10.05.2024, 10:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
15:58
Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніної, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії.

Присутні та запрошені розглянули питання «Про стан виконання рішень міської ради за 2016 рік, що знаходяться на контролі комісії ». 

 Щодо стану виконання рішень міської ради членів комісії та присутніх проінформували начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік, головний редактор газети «Знам’янські вісті» Н.Коленченко. 

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо зняття з контролю тих рішень Знам’янської міської ради сьомого скликання, що виконані. Визначено необхідність затвердження в новій редакції Регламенту роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання,  а також Положення про міський конкурс «Людина року».

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Л.Семиніна, О.Карнаух, Н.Коленченко,  перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота.

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 724 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты