П`ятниця, 19.04.2024, 08:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
16:48
Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності

12

Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніної, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

До участі в обговоренні питань порядку денного щодо дострокового припинення повноважень депутатів міської ради було запрошено голову Знам’янської міської виборчої комісії Кіровоградської області Колесника Д.С., який надав роз’яснення правових підстав для прийняття рішень міською радою та виборчою комісією відповідно до Законів України «Про статус депутатів місцевих рад», «Про місцеві вибори», «Про місцеве самоврядування в Україні». 

Ознайомившись із проектом рішення, яким пропонується затвердити список присяжних Знам’янського міськрайонного суду по місту Знам’янка, було звернуто увагу на необхідність врахування різних категорій населення міста під час обрання кандидатів, проведення роботи з інформування населення, підприємств, установ та організацій всіх форм власності  щодо можливості подати заяву для затвердження у складі присяжних тощо.

Депутати розглянули  також питання «Про стан виконання рішень Знам’янської міської ради сьомого скликання за 2016 рік», «Про хід виконання Міської програми з правової освіти населення на 2016-20202 роки за 2016 рік». За результатами обговорення, було внесено пропозиції щодо розгляду питань на черговій сесії міської ради.

У роботі комісії взяли участь члени постійної комісії міської ради Л.Семиніна та Н.Коленченко, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, голова Знам’янської міської виборчої комісії Кіровоградської області Д. Колесник, фахівці відділу забезпечення діяльності міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 874 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты