П`ятниця, 26.04.2024, 18:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12:16
Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Л.Семиніної відбулося  засідання профільної комісії.

Члени комісії розглянули питання, що пропонуються до розгляду під час засідання чергової сесії міської ради, а також погодили пропозиції щодо включення до порядку денного проектів рішень, що вносяться в порядку внутрішньо-організаційних актів та стосуються створення тимчасової контрольної комісії для оцінки обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обґрунтованих тарифів, а також  затвердження голів постійних комісій міської ради сьомого скликання.

Під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», члени комісії детально обговорили зміни, що пропонуються та отримали відповіді щодо підстав для їх внесення. Також, до запропонованого проекту рішення пропонується внести доповнення в частині передбачення коштів у сумі 3785 тис. грн. на спів фінансування будівництва об’їзної дороги навколо м. Знам’янки. У зв’язку із зазначеними доповненнями, розглянуто та запропоновано включити до порядку денного чергової сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2017 рік»». Зміни бюджетних призначень по управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства запропоновано розглянути після розгляду даного питання постійною комісією з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко).

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: Л. Семиніна, О.Карнаух - члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 665 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты