П`ятниця, 19.04.2024, 04:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 20 » Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
08:00
Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності
12
За участі секретаря міської ради Н.Клименко відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. Л.Семиніна). 

Члени комісії розглянули питання, що пропонуються до розгляду під час засідання чергової сесії міської ради.
Присутні розглянули,  у тому числі, проект рішення «Про утворення квартального комітету №35», який внесений в порядку місцевої ініціативи та був представлений членом ініціативної групи Л.Ляховченко. Даний проектом рішення, за пропозицією мешканців,  пропонується утворити квартальний комітет №35, до складу якого увійдуть такі вулиці: вул. Миру, 1,1а-17; вул. Олени Теліги від вул. Миру до вул. Тополиної; вул. Б.Хмельницького, пров. Миру, пров. Олени Теліги, частина вулиці Соломії Крушельницької від балки до вулиці Олени Теліги і частина вул. Української до вул. Олени Теліги.

Детально зупинилися депутати на питаннях: 
внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради VІІ скликання ( нова редакція) – розглянули пропозиції депутатів міської ради Ю.Майбороди та Н.Коленченко, що надійшли  до запропонованого проекту рішення; 
затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам’янки на 2018 рік, а також доповнень до Положень про органи самоорганізації населення.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися комісією.
У роботі комісії взяли участь: Н.Коленченко, О.Куцов - члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності, депутат міської ради С.Лєвінте,  керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 610 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты