Вівторок, 19.03.2024, 12:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 12 » Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту
09:25
Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту В.Мацка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії.

Присутні та запрошені розглянули питання «Про стан виконання рішень міської ради за 2016 рік, що знаходяться на контролі комісії ». 

В.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Петро Миколайович Попов проінформував присутніх про кількість операцій, що проведені на базі лікарні ТОВ «Окомедікас». Відзначив позитивні результати співпраці, а також повідомив про те, що наразі розглядається питання створення первинної ланки на базі міської лікарні.

 Щодо стану виконання рішень міської ради з питань соціального захисту, членам комісії та присутнім, доповіли начальник УСЗН А.Волошина, директор територіального центру Т.Костікова.  Зупинилися, у тому числі, на стані виконання Міських програм, організація виконання яких покладена на структурні підрозділи соціального захисту тощо.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення щодо: винесення на розгляд міської ради питання «Про стан виконання Програми соціального захисту населення міста Знам’янка за 2016 рік», а також зняти з контролю внесені зміни та доповнення до даної програми; зняття з контролю інших рішень ради, як таких, що виконані.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв,  І.Грінченко, А.І.Мороз, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» П.Попов,  начальник УСЗН А.Волошина, директор територіального центру Т.Костікова.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 755 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты