Вівторок, 19.03.2024, 04:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 12 » Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
09:48
Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузіна, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання комісії.

Під час засідання, присутні обговорили стан виконання рішень міської ради за 2016 рік, що знаходяться на контролі постійної комісії з питань землекористування та будівництва.

Інформував головний спеціаліст відділу земельних питань Є. Остапенко. 

Члени комісії заслухали 277 рішень міської ради та зняли з контролю 274, як такі, що виконані, продовжили контроль по 3 рішенням, а саме:
- від 25 грудня 2015 року №65  «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (не проведення реєстрації договору оренди земельної ділянки гр. Савельєвим Ігорем  Миколайовичем)
- від 22 липня 2016 року №348 «Про надання згоди на виготовлення  технічної документації  (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки)
ФГ «Агропром-777» (у тримісячний термін  технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) до міської ради на затвердження не надана).
- від  23 вересня  2016 року №470 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (для подальшого заключення договору оренди земельної ділянки) гр. Ковалішиній Г.І.» (у двомісячний термін  технічна документація із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) до міської ради на затвердження не надана). 
До відповідальних виконавців доведено до відома зміст доручень та пропозицій комісії. 

Крім цього доручено юридичному відділу виконавчого комітету   провести правову  роботу щодо досудового врегулювання питань користування земельними ділянками комунальної власності  та у разі відмови користувачів, підгодовувати документи і звернутися до суду про відшкодування збитків та припинення використання земельних ділянок без правоустановичх документів.
 
У засіданні комісії та обговоренні питань взяли участь члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузін, Н.Тишкевич, Ю.Майборода,                            Р. Кондратєв, депутати міської ради А. Мороз  та І. Грінченко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, керуюча справами виконавчого комітету І.Ратушна, а також головний спеціаліст з правових питань відділу забезпечення діяльності міської ради Є.Скляровський, головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ М. Берлова та О.Мірошниченко, помічник депутата міської ради В.Озеряного.

Головний спеціаліст з правових
питань відділу забезпечення 
діяльності міської ради Є. Скляровський 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты