Субота, 20.04.2024, 11:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
10:42
Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі голови постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, відбулося спільне засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. С.Кліпацький) та  постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту ( гол. Ю.Сопільняк).

Депутати розглянули проекти рішень, які виносяться на розгляд чергової двадцять першої сесії міської ради.

Присутні та запрошені детально обговорили проекти рішень, що стосувалися стану виконання, внесення змін та доповнень, а також  затвердження Міських програм на наступні бюджетні періоди. Підняли питання ефективності Заходів міських програм та проблемних питань, що виникають під час їх реалізації та впровадження.

Обговоривши проект рішення «Про затвердження Положення про територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка у новій редакції», присутні погодилися з правками, що були запропоновані головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацка, яка є профільною з даного питання та, після прийняття даного рішення, буде забезпечувати контроль за його виконанням. 

За результатами обговорення, прийнято рішення та надано протокольні доручення, внесено пропозиції суб’єктам подання рішень щодо доопрацювання проектів рішень, з урахуванням змін, що пропонуються постійними комісіями та депутатами міської ради, обласною державною адміністрацією тощо.

Також, присутні заслухали інформацію щодо питань порядку денного чергової сесії, що стосуються житлово-комунального господарства та комунальної власності міста. 

Зупинилися на основних напрямках реалізації Програми розвитку місцевого самоврядування м. Знам’янка на 2017-2021 роки, а саме: впровадження статутного права у практику місцевого самоврядування; навчання, підвищення кваліфікації депутатів ради, посадових осіб місцевого самоврядування; організаційного та матеріально-технічного забезпечення; проведення щорічного міського огляду-конкурсу серед органів самоорганізації населення»; висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у засобах масової інформації; організації діяльності органів самоорганізації населення у місті.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, С.Бойко, О.Бойчук, І.Микуляк, С.Картаєєв, С.Лєвінте, В.Мацко, секретар міської ради  Н.Клименко, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, секретар громадської організації «Знам’янська  Спілька підприємців» І.Усаченко.


Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік







Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты