Середа, 24.04.2024, 12:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 16 » Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
10:44
Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету на економічного розвитку міста М.Тернового, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника фінансового управління Г.Лихоти, керуючої справами (секретаря) міськвиконкому І.Ратушної відбулося профільне засідання комісії, під час якої були розглянуті питання використання коштів міського бюджету головними розпорядниками, розпорядниками нижчого рівня та одержувачами коштів міського бюджету у 2016 році, та попереднього вивчення потреби їх фінансування на 2017 рік. 

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації начальників та головних бухгалтерів: управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка», фінансового управління, ЦСССДМ та  виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Присутні та запрошені обговорили звіти, що були надані керівниками вищезазначених установ та організацій, а також дані щодо потреби на 2017 рік та напрямків, на які планується використання коштів.
12

За результатами роботи комісії надано відповідні доручення. Членами комісії було розглянуто також питання, що виносяться на розгляд чергової сесії та стосуються профілю роботи комісії.

Під час роботи комісії додатково були підняті питання щодо: виконання протокольних доручень комісії; якості виконання ремонтних робіт, що виконуються у місті за рахунок коштів міського та державного бюджетів; врахування депутатських запитів та звернень під час формування бюджетних пропозицій на 2017 рік; розгляду питання модернізації обладнання, машин та механізмів, що використовуються під час утримання міста; збільшення працюючих робітників з благоустрою ( прибирання південної частини міста); використання коштів фінансової підтримки, що була надана КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у 2016 році тощо.

З протоколами засідань постійної комісії можна буде ознайомитися на сайті міської ради у розділі «Міська рада» ( пункт меню – «Протоколи міської ради»).

У роботі комісій взяли участь члени постійної комісії М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, С.Гуров, О.Антоненко, О.Рубан, депутати міської ради, начальник Знам’янської філії райавтодор Л.Маковій, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, керівники та головні бухгалтери головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня та одержувачів коштів міського бюджету, представники засобів масової інформації.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік







Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.7/6

Кировоград: новости и сайты