Середа, 24.04.2024, 09:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 24 » Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
14:19
Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії під час якого було розглянуто питання ефективного використання освітньої  субвенції для фінансування закладів загальної середньої освіти міста у 2018 році.
Члени постійної комісії та присутні обговорили питання порядку денного, заслухали інформацію начальника відділу освіти Л.Грекової та думки директорів шкіл міста щодо шляхів оптимізації у навчальних закладах, що є необхідними та повинні бути  проведені у 2018 році. Участь в обговоренні даного питання брала голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Т.Мельник.
Члени комісії та присутні були проінформовані головою постійної комісії про рішення міської ради від 17.11.17 року, яким  затверджено Міську програму «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» на 2018 рік та Положення про призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді та педагогічним працівникам за досягнуті успіхи.
За результатами роботи, отримано рішення комісії, що передано відповідальним виконавцям для розгляду.
У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, С.Філіпова, С.Бойко, Ю.Клюка, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Г.Лихота та заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальник відділу освіти Л.Грекова та головний бухгалтер відділу О.Дончик, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки Т.Мельник та члени профкому, директори шкіл міста. 
На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 639 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты