П`ятниця, 29.03.2024, 10:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 8 » Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
13:28
Відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту
12
За участі міського голови Філіпенка С.І., під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка відбулося профільне засідання комісії.

Голова постійної комісії Ю.Сопільняк ознайомив присутніх зі змістом листа  голови профспілки медичних працівників Центральної районної лікарні В.Сільман в обговоренні якого взяли участь депутати міської ради О.Бойчук, С.Філіпова. 

Міським головою С.Філіпенком було проінформовано про завдання, що стоять перед міською владою як в частині затвердження штатного розпису міської лікарні після приєднання Центральної районної лікарні, так і фінансування галузі «Охорона здоров’я» в межах обсягів субвенції, що передбачена місту. 

Перший заступник міського голови В.Загородня довела до відома інформацію щодо роботи комісії по прийому-передачі Знам’янської ЦРЛ, підготовлених проектів рішень міської ради та її виконавчого комітету. Наголосила на тому, що наразі обговорюється проект рішення міської ради відповідно до якого не скорочується лікарняний заклад, а припиняється юридична особа.
12

Під час обговорення питання ефективного використання освітньої субвенції і необхідності фінансової підтримки закладів загальної середньої освіти з міського бюджету, члени комісії та присутні заслухали інформацію начальника міського відділу освіти Л.Грекової щодо фінансування закладів загальної середньої освіти міста у 2018 році. Людмила Анатоліївна навела дані, як в розрізі кожного загальноосвітнього закладу міста, так і в цілому.

Міським головою було вкотре наголошено на пріоритетності фінансування захищених статей видатків по освітній галузі, залежності стимулюючих виплат вчителів від наповнюваності класів, необхідності посилення директорами загальноосвітніх навчальних закладів роботи щодо усунення недоліків, що мають місце. Сергій Іванович звернув увагу на необхідність своєчасного використання коштів, що передбачені в міському бюджеті на 2018 рік, а також оптимізації загальноосвітніх навчальних закладів. 

Голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник звернулася до постійної комісії з листом щодо розгляду питань, пов’язаних з фінансуванням закладів освіти в 2018 році, зміст якого було обговорено на засіданні. З даного питання виступили Ю.Сопільняк, Л.Грекова, Ю.Клюка.

У різному депутати заслухали інформацію начальника відділу освіти Л.Грекової про роботу, що триває по створенню інклюзивного ресурсного центру. Голова федерації футболу м. Знам’янка, тренер футбольної команди «Локомотив» В.Лень підняв питання розвитку футболу в місті, необхідності підтримки даного виду спорту.

За результатами засідання, комісією надано висновки та рекомендації з питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, О.Бойчук, С.Філіпова, С.Бойко, Ю.Клюка, перший заступник міського голови В.Загородня, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, голова міськкому профспілки працівників освіти і науки України Т.Мельник, голова федерації футболу м. Знам’янка, тренер футбольної команди «Локомотив» В.Лень, працівники КДЮСШ, мешканці міста.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Начальник відділу 
забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 880 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты