П`ятниця, 26.04.2024, 12:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
15:59
Відбулося засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики С.Кліпацького, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії.

Присутні та запрошені розглянули питання «Про стан виконання рішень міської ради за 2016 рік, що знаходяться на контролі комісії ».
 
Проінформував присутніх про стан виконання рішень від 25.12.2015 року №71 та від 29.02.2016 року №118 «Про внесення змін до структури апарату управління Знам’янської міської ради  щодо загальної чисельності працівників Центру надання адміністративних послуг» начальник Центру надання адміністративних послуг В.Михайлов.

 Заслухали присутні й начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіну.  Зупинилися, у тому числі, на стані виконання Міських програм, організація виконання яких покладена на юридичний відділ міськвиконкому ( нач. Ю.Данільченко).

За результатами роботи комісії, прийнято рішення про зняття з контролю рішень ради, що виконані, а також надано доручення відповідним структурним підрозділам з метою детального розгляду окремих питань на черговому засіданні профільної комісії.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради С.Кліпацький, І.Микуляк, С.Каратєєв, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, член виконавчого комітету І.Усаченко, начальник Центру надання адміністративних послуг В.Михайлов, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна. 


Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты