Четвер, 25.04.2024, 19:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політки
09:56
Відбулося засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політки

12

Під головуванням голови постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політки С.Кліпацького, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

Присутні розглянули питання про стан виконання рішень міської ради від 22.01.2016 року №91 «Про затвердження Програми розвитку ринків м. Знам’янка на 2016-2017 роки» та від 22.04.2016 року №175 «Про припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс»,  «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»». 

Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіної  про хід виконання  у 2016 році Програми розвитку ринків міста Знам'янка на 2016-2017 роки, запропоновано винести дане питання на розгляд чергової сесії міської ради та забезпечити постійний контроль за виконанням програми.

Обговоривши стан виконання рішення міської ради від 22.04.2016 року №175 «Про припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс»,  «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово-експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання  до комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг»», вирішено продовжити контролю з даного питання до 01.07.2017 року.

Відповідно до Податкового кодексу України, Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році" від 20.12.2016р. №1791-VІІІ, на розгляд депутатів міської ради в лютому 2017 року вноситься проект  «Про встановлення місцевих податків та зборів на території м. Знам'янка на 2017 рік». Присутні члени постійної комісії висловили свої думки щодо можливих варіантів: податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку; єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену  систему оподаткування, обліку та звітності  ( для першої та другої груп платників єдиного податку; збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору. Ознайомилися з порівняльним аналізом встановлених місцевих податків та зборів у містах області, а також у м. Знам’янка в попередні роки. Думку підприємців з даного питання, висловив голова громадської організації «Знам’янська Спілка підприємців» С.Кліпацький.

Депутати розглянули  також питання порядку денного, що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради 17.02.2017 року.

У роботі комісії взяли участь: С.Кліпацький, І.Микуляк, С.Каратєєв – члени постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г. Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, члени органів самоорганізації населення міста.

Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты