Субота, 27.04.2024, 06:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 11 » Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
08:24
Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
12
Під головування депутата міської  ради Ю.Майбороди, за участі міського голови С.Філіпенка, першого заступника міського голова В.Загородньої, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва (гол. О.Кузін).

На засіданні відбулося широке обговорення проектів рішень міської ради, що запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, для розгляду на черговій шістнадцятій сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання і стосувалися профілю роботи комісії.

Загалом комісією було розглянуто 36 проектів рішень, що стосуються питань регулювання земельних відносин. Начальником відділу земельних питань А.Грицюк було надано роз’яснення щодо чинного законодавства та підстав для підготовки запропонованих проектів рішень. За результатами роботи, членами комісії було прийнято рішення щодо:

 додаткового вивчення одного з проектів рішень та проведено комісійне обстеження земельної ділянки з виїздом на місце;

надання протокольних доручень відділу земельних питань та відділу архітектури та містобудвання щодо висвітлення інформації про вільні та придатні для гаражного будівництва земельні ділянки на території міста, а також проведення аналізу виконання рішень міської ради з питань регулювання земельних відносин в частині дотримання встановлених термінів їх реалізації.

На засіданні постійних комісій міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради Н.Тишкевич, Р.Кондратьєв, Ю.Майборода, керівники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 837 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/6

Кировоград: новости и сайты