П`ятниця, 29.03.2024, 09:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
12:09
Відбулося засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузіна, відбулося засідання профільної комісії.

Під час обговорення, були розглянуті питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд чергової сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання. Інформувала з даних питань начальник відділу земельних питань А.Грицюк, яка детально зупинилася на проектах рішень, що є профільними для постійної комісії, відповіла на запитання присутніх та ознайомила з необхідними документами.

Депутати також погодили пропозиції щодо включення до порядку денного проектів рішень, що вносяться в порядку внутрішньо-організаційних актів та стосуються створення тимчасової контрольної комісії для оцінки обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обґрунтованих тарифів, а також  затвердження голів постійних комісій міської ради сьомого скликання.

У зв’язку із доповненнями, що пропонується внести до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» в частині передбачення коштів у сумі 3785 тис. грн. на спів фінансування будівництва об’їзної дороги навколо м. Знам’янки, розглянуто та запропоновано включити до порядку денного чергової сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2017 рік»». 

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: О.Кузін, Ю.Майборода, Р.Кондратьєв - члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, А.І.Мороз, К.Пастух - депутати міської ради, начальник відділу земельних питань А.Грицюк, начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна, в.о. начальника відділу архітектури та містобудування О.Мостовий.

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 646 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты