П`ятниця, 19.04.2024, 09:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 17 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
10:52
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням депутата міської ради А.Тесленка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища  Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Під час засідання, присутні обговорили питання припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до Комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг», а також стан виконання рішень постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища та з питань бюджету і економічного розвитку міста.

Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком, під час розгляду питання припинення комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово – експлуатаційна контора №1» шляхом приєднання до Комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг», було наголошено на необхідності забезпечення сталої роботи підприємств житлово-комунального господарства міста, відповідальності керівників підприємств за якість та ефективність роботи. У обговоренні питання взяли участь: секретар міської ради Н.Клименко, члени комісії А.Тесленко, С.Лєвінте, К.Пастух, І.Грінченко,  заступник голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, І.Крижановський - помічник-консультант депутата міської ради С.Постики, керівники структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради: Т.Іваськів – начальник фінансового управління,  Ю. Данільченко  - начальник юридичного відділу міськвиконкому, керівники та фахівці комунальних підприємств «Ринокторгсервіс», «Знам’янська міська друкарня», «Ритуал», «Житлово – експлуатаційна контора №1» І.Савельєв, О.Ярних, С.Желудченко,  Е.Дегтяр, Л.Коваль, О.Чернявський, які висловили свої думки щодо правового регулювання та економічного обґрунтування прийняття даного проекту рішення. 

Заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюком було надано інформацію щодо стану виконання рішень постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища та з питань бюджету і економічного розвитку міста станом на 15.03.2016 року.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення, надано відповідні пропозиції та доручення. З протоколом засідання комісії можна буде ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Протоколи постійних комісій». 

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 726 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты