Середа, 24.04.2024, 18:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
15:08
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням Тесленка Анатолія Вікторовича відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, в якому взяли участь, секретар міської ради  Н.Клименко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, депутати міської ради І.Грінченко, К.Пастух, С.Лєвінте, Н.Тишкевич, директор ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, головний спеціаліст УМА та ЖКГ М.Берлова, голова міської організації політичної партії «Народний контроль» Н.Іванова.

Члени депутатської комісії розглянули: проблемні питання водопостачання та водовідведення м. Знам’янка та шляхи їх вирішення; план та перелік вулиць з грейдерування та відсипки на весняно-осінній період, асфальтування та ремонту автошляхів, а також прибудинкових територій в місті Знам’янка на 2016 рік; план та перелік вулиць по заміні та ремонту світильників зовнішнього освітлення на сучасні енергоефективні в місті Знам’янка на весняно-осінній період 2016 року; план та перелік заходів з благоустрою міста Знам’янка на 2016 рік; план та перелік заходів з перевірки правильності встановлення дорожніх знаків (згідно норм чинного законодавства) та заміні їх на сучасні у м. Знам’янка на 2016 рік; план заходів щодо проведення експертизи води в колодязях м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга, с. Водяне; план заходів щодо боротьби з безпритульними тваринами.

За результатами засідання, комісією прийнято рішення та надано відповідні доручення і рекомендації. 

Зі змістом протоколу можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій. VІІ скликання. Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища. Протокол №11 від 08.04.2016».
ожет ли человек имеющий воинское звание работать мастером на производстве?
Можете пожалуйста помочь в таком вопросе. Имею воинское звание и мне предложили должность мастера на производстве. Могу ли я принять предложение?
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 617 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты