Субота, 20.04.2024, 11:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
16:00
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії.

Присутні та запрошені розглянули питання «Про стан виконання рішень міської ради за 2016 рік, що знаходяться на контролі комісії ». 

Проінформувала присутніх про стан виконання рішень з питань житлово-комунального господарства в.о. начальника УМА та ЖКГ М.Берлова. 

Заслухали члени постійної комісії й начальника юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченка щодо стану виконання рішень, організація виконання яких була покладена на підпорядкований йому структурний підрозділ.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення про зняття з контролю рішень ради, що виконані, а також надано доручення відповідним структурним підрозділам з метою детального розгляду окремих питань на черговому засіданні профільної комісії.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний, А.І.Мороз, О.Тітарєв, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, в.о. начальника УМА та ЖКГ М.Берлова, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко, керівник КП «Бюро технічної інвентаризації» Л.Голова.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 737 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты