П`ятниця, 26.04.2024, 22:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 19 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
08:47
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі міського голови С.Філіпенка, секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії , під час якого було  розглянуто питання щодо стану виконання рішень міської ради за 2016 рік, контроль за виконанням яких було покладено на комісію, а також інші питання, що стосуються профілю роботи комісії. 

Так під час розгляду питання затвердження штатного розпису КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», членами комісії та присутніми було заслухано інформацію керівника зазначеного підприємства та отримано попередній розрахунок нового штатного розпису підприємства.

За результатами розгляду питання «Про стан виконання рішення міської ради від 18.11.2016 р. №590 «Про переведення нежитлових приміщень у житлові»,  з метою його реалізації, було надано доручення щодо визначення виду та виконавця  робіт. 

Під час розгляду питання встановлення дорожніх знаків по вул. Михайла Грушевського, В’ячеслава Чорновола та Дмитрівської ( напрямки руху) було надано доручення УМА та ЖКГ (в.о. нач. М.Берлова) винести відповідне рішення «Про внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту Знам’янка, затверджені рішенням міської ради від 31 березня 2009 року №924 «Про організацію дорожнього руху по м. Знам’янка» на чергову сесію міської ради, що запланована до проведення у лютому поточного року.

З метою виконання рішень міської ради щодо перейменування об’єктів топоніміки в частині вжиття заходів по заміні адресних табличок, надано доручення щодо створення відповідної комісії, обговорення та погодження виду й типу  покажчиків назв вулиць.

Під час обговорення питання передачі на баланс ОСББ житлових будинків №№9,15,20 по вул. Привокзальній члени комісії та присутні вислухали думку голів зазначених ОСББ А. Павленко, О.Мирошніченка, В.Штефанка. Отримали також інформацію начальника відділу земельних питань А.Грицюк та начальника юридичного відділу Ю.Данільченка. За результатами обговорення даного питання, надано відповідні доручення УМА та ЖКГ (в.о. нач. М.Берлова) та керівнику КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» М.Коротченку. 

Заслухавши інформацію головного спеціаліста з питань екології та благоустрою УМА та ЖКГ В.Безая щодо стану виконання рішення міської ради від 23.09.2016 року №447 «Про затвердження Положення про громадських інспекторів благоустрою в місті Знам’янка», комісія прийшла до висновку про необхідність внесення змін та доповнень до Положення, а також необхідності вивчення можливості заохочення громадських інспекторів з метою стимулювання їх до активної участі в благоустрої міста.

Міським головою, під час розгляду вищезазначених питань порядку денного, було відзначено, що зміни до штатного розпису КП «Знам’янський ККП» плануються у зв’язку з необхідністю виведення вакантних посад.  Сергій Іванович, також наголосив на тому, що наразі, питання приведення розміру мінімальної заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях різних форм власності, у тому числі й на комунальних підприємствах міста, є необхідною умовою виконання чинних нормативно-правових та законодавчих актів держави.

За результатами роботи прийнято рішення та надано інші доручення відповідальним виконавцям.

У роботі комісії також взяли участь: І.Грінченко, О.Озеряний, К.Пастух - члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, депутат міської ради, член постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста  А.І.Мороз, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк,  керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, голова ОСББ «Чобіток» по вул. Матросова,27 В.Лимаренко, директор ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 817 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты