Четвер, 25.04.2024, 05:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Лютий » 13 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
09:58
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища

12

Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі секретаря міської ради Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

Під час обговорення, спільно з постійною комісією з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий), було розглянуто питання про погодження напрямків використання бюджетних коштів управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради на 2017 рік.

Після надання висновків та рекомендацій з вищезазначеного питання, члени комісії перейшли до розгляду питань порядку денного, що пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради та стосуються профілю роботи комісії, а саме:  «Про внесення змін до Програми підтримки житлового фонду та благоустрою міста  Знам’янки на 2016-2017 роки», «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 вересня 2016 року №442 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №27 по вул. Матросова»», «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 червня 2016 року №227 «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 квітня 2016 року №186 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №15 по вул. Привокзальній»», «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 червня 2016 року №219 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №9 по вул. Привокзальній»», «Про внесення змін до рішення міської ради від 17 червня 2016 року №252 «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №20 по вул. Привокзальній»». У житлових будинках №27 по вул. Матросова, 27, а також №№9,15,20 по вул. Привокзальній створені та функціонують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, які мають бути передані в управління відповідних об’єднань. Беручи до уваги той факт, що в даних житлових будинках знаходять захисні споруди цивільного захисту, неприватизоване житло, нежитлові приміщення, змінами пропонується виключити це майно та не передавати його в управління ОСББ.

Також комісія розглянула проект рішення «Про переведення нежитлового приміщення у житлове».

У роботі комісії взяли участь: А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, К.Пастух – члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, А.І.Мороз, О.Рубан, О.Антоненко, С.Гуров, С.Постика - члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, В. Мацко, О.Тітарєв – члени постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, члени органів самоорганізації населення міста.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 693 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты