Четвер, 28.03.2024, 17:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Травень » 15 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
08:31
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Начальник управління містобудування, архітектури та житлового-комунального господарства Знам’янської міської ради М.Нікітін ознайомив членів комісії зі змістом проектів рішень «Про передачу основних засобів», «Про надання дозволу на безоплатну передачу об’єктів з метою встановлення та подальшого належного утримання» та «Про передачу житлового будинку №42 по вул. Маяковського у комунальну власність міста». Обґрунтував їх доцільність та необхідність затвердження.

Начальник юридичного відділу Ю.Данільченко інформував щодо причин внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2013 року №833 «Про припинення комунального підприємства «Міська аварійна служба» шляхом ліквідації за рішенням засновника», що пропонуються одним з проектів рішень. З метою цільового та раціонального використання бюджетних коштів запропоновано також внести зміни до п.1 рішення міської ради від 17 лютого 2017 року №732 «Про переведення нежитлового приміщення у житлове» відповідно до яких замовником робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації по реконструкції приміщення за адресою: м. Знам’янка, вул. М.Грушевського,18-Р буде визначено управління містобудування, архітектури та житлового-комунального господарства Знам’янської міської ради.

Члени комісії перейшовши до розгляду питань порядку денного, що стосувалися напрямку роботи комісії та функціонування галузі житлово-комунального господарства, заслухали начальника управління містобудування, архітектури та житлового-комунального господарства Знам’янської міської ради М.Нікітіна про  стан виконання УМА та ЖКГ робіт, відповідно до напрямків використання бюджетних коштів, погоджених постійною комісією, станом на 01.05.2017 року. Детально зупинилися на кожному з видів робіт, оговорили проблемні питання та внесли власні пропозиції щодо їх вирішення. Запропонували залучати до  виконання робіт, фінансування яких здійснюється за рахунок міського бюджету, КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» ( кер. М.Коротченко).

Про стан люкового господарства міста та технічний стан колодязів водопостачання та водовідведення ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» інформував присутніх головний інженер ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» В.Єрьоменко, який повідомив присутніх про кількість: водопровідних та каналізаційних колодязів, що перебувають на балансі підприємства;  робіт, виконаних у 2016 році, по заміні кришок водопровідних та каналізаційних люків;  поданих до відділу поліції заяв щодо фактів скоєння крадіжок люків. Повідомив інформацію про роботи, що виконуються працівниками підприємства, як відповідно до плану, так і за зверненнями депутатів міської ради та мешканців міста.

У різному, до депутатів звернулися мешканці вулиці Соборної щодо незадовільного її дорожнього покриття, а також заборони проїзду великовагового автотранспорту, що прямує на ТОВ «Знам’янське хлібоприймальне підприємство» по даній дорозі. 

У роботі комісії взяли участь: А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний - члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін, начальник юридичного відділу Ю.Данільченко, директор та головний інженер ЗВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов та В.Єрьоменко, голова та секретар Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул та Н.Іванова, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко,  мешканці вулиці Соборної, представники засобів масової інформації.


Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты