Середа, 24.04.2024, 01:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12:33
Відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося засідання профільної комісії. Члени комісії розглянули питання внесення змін до міського бюджету в частині фінансування галузі житлово-комунального господарства міста, встановлення місцевих податків і зборів на 2018 рік тощо.

Депутати погодили пропозиції щодо включення до порядку денного проектів рішень, що вносяться в порядку внутрішньо-організаційних актів та стосуються створення тимчасової контрольної комісії для оцінки обґрунтування зміни тарифів на послуги перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах та встановлення економічно обґрунтованих тарифів, а також  затвердження голів постійних комісій міської ради сьомого скликання.

Запропоновано внести зміни до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік» в частині передбачення коштів у сумі 3785 тис. грн. на спів фінансування будівництва об’їзної дороги навколо м. Знам’янки ( субвенція), а також включити до порядку денного чергової сесії міської ради проект рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2017 рік»».

Розглянувши звернення голови правління ОСББ «Смарагдове» Настіча І.І. від 10.05.2017 р. №288/01-18 про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку № 42 по вул. Маяковського, у зв’язку з його передачею з балансу КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у власність ОСББ «Смарагдове», з метою початку проходження процедури щодо виключення будинку №42 по вул. Маяковського з об’єктів комунальної власності, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року №301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», комісією запропоновано також включити додатково до порядку денного чергової сесії міської ради проект рішення «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку № 42 по вул. Маяковського».

З метою погодження змін бюджетних призначень по управлінню містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, які запропоновані відповідно до проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», начальнику УМА та ЖКГ М.Нікітіну запропоновано представити на спільне засідання комісій міської ради підтверджуючі документи щодо окремих позицій запропонованих змін по фінансуванню об’єктів  житлово-комунального господарства міста.

У різному, до депутатів звернулася секретар житлового будинку №7 по вулиці Станційній Л.Васильєва щодо незадовільного стану будинку, необхідності проведення його капітального ремонту, облаштування системи каналізації, благоустрою прибудинкової території. В обговоренні піднятого питання взяли участь депутати міської ради А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, які висловили думки про необхідність обстеження даного житлового будинку, як фахівцями ДАБІ, так і спеціалістами УМА та ЖКГ та КП «Знам’янський ККП». Зауважили на необхідності отримання повного технічного висновку по будинку з метою прийняття подальших рішень щодо його ремонту. Начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін доповів, що в поточному році заплановано виконання робіт на ремонт дорожнього покриття ( заїзд з вул. Михайла Грушевського на вул. Станційну). 

У роботі комісії взяли участь: А.Тесленко, І.Грінченко, О.Озеряний, К.Пастух - члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, начальник УМА та ЖКГ М.Нікітін, секретар житлового будинку №7 по вул. Станційній Л.Васил’єва.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 741 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты